Tekerj egy jó célért! Háromszéki Közösségi AlapítványAz akció sikeres volt: az összesített adatok alapján 71 biciklis vett részt a Tekerj egy jó célért! akcióban, és a "letekert" körök és szakaszok hossza összesen 2.000 km volt, ami megfelel egy Hamburgig megtett út hosszának. A legtöbb kört Codrea Árpád tette meg, közel 100 km-t tekert négy óra alatt. A résztvevõk 31%-a öt kört vagy azon felül teljesített, közülük a szerencsés nyertes Kátai Ferenc volt, aki egy biciklit tudhat magáénak az esemény után.

Fantasztikus teljesítmény volt, köszönettel tartozunk a biciklizõknek, akik lelkesedéssel és hozzáállással támogatták a jelölteket; a családtagoknak, akik végigdrukkolták az akciót, a támogatóknak, akiknek közremûködésével sikerrel zártuk a rendezvényt. Itt külön megemlítjük a Dani Kingát, Bertis és Merkúr üzleteket, a Kõrösi Csoma Sándor ovóda munkaközösségét, a médiapartnerek közül a Háromszék napilapot és a Sepsi rádiót.

A jelöltenként gyûjtött összegekrõl a szeptember 21.-iki programzárást követõen, sajtótájékoztatón fogunk beszámolni. Ez alkalommal történik majd a nyeremények átadása is.

HKA hírszolgálata

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio