Közösségi Kártya Három hónap alatt több pénz gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, mint a korábbi félévben összesen!

A statisztikai kimutatások alapján ez év január-március időszakában 28.335,53 lej gyűlt a közösségi alapba, a közösségi kártyák használata után. Ez közel 900 lejjel több a tavaly augusztus-december periódusban gyűlt összeghez képest, a különbség azonban ennél is nagyobb, hiszen hiányzik még a márciusi kimutatásból a Merkúr üzlet adata. Ez általában 1.500 - 2.500 lej között változik. A befizetések több, mint 80%-át továbbra is a Bertis üzletek adják, itt kiemelt helyen szerepel a Stadionnal szembeni élelmiszerüzlet.

A folytonos emelkedésnek köszönhetően a kártya egyszeri használata utáni 0.7 lej átlagérték is megnőtt 1,2 lejre, azaz, minden egyes kártyahasználat 1 lej 20 banit eredményez az Ujjvárrosy József közösségi alapba.

A kártyatulajdonosok többségének, 54%-ának, a vásárolt érték 1% alatti a hozzájárulása az alaphoz, de jelentős az 1-2%cközötti kategória is: a felhasználók 35%-a. Mindössze 2 ezrelékre tehető azok száma, akik vásárlásaik után 10% fölött járulnak hozzá az alaphoz.

Természetesen, nem a hozzájárulás nagysága, hanem a szándéka számít, tudatában vagyunk ennek, és köszönjük minden kártyatulajdonosnak, aki partnerünk a közösségfejlesztésben.

Az augusztus-december periódusban gyűlt összeg felhasználása folyamatban van: 5.000 lejt kipályáztattunk óvodák számára, logikai játékcsomagok beszerzésére, az óvodai tehetséggondozó tevékenységek fejlesztésére, készülnek és áprilisban elhelyezésre kerülnek a biciklitartók összesen 10.000 lej értékben, 4.000 lejt fordítottunk a kártyák költségének fedezésére, és a fennmaradó 8.461,86 lejből két-három tehetséges gyermek számára biztosítunk tanulmányi ösztöndíjat, a jövő tanévtől kezdődően. Az összesen 27.461,86 lej felhasználásáról pontos tájékoztatást közlünk a médián keresztül, valamint az alapítvány honlapján www.hka.ro.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány közel másfél éves működése alatt 84.650 lejt gyűjtött helyi adományokból, 75.000 lejt juttatott vissza a közösségnek, négy támogatási programot dolgozott ki és bonyolított le(Ötletből építs közösséget!, Erőt, egészséget!, FIKA ifjúsági program, óvoda program a tehetségek fejlesztéséért) és összesen 17 civil program megvalósulását támogatta Háromszéken. A közösségfejlesztő tevékenységbe 11.500 helyi lakost, 25 önkéntest és 16 helyi vállalkozást vont be.

A HKA munkaközössége

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio