Közösségi kártyaA Háromszéki Közösségi Alapítvány nyilvántartásában 10 ezer személy szerepel, mint közösségi kártya tulajdonos. A folyamatos igénylések miatt további ezer kártyát már megrendelt az alapítvány, és ezt nemsokára eljuttatják a partnercégekhez.

A legtöbb regisztrált közösségi kártyafelhasználó a Bertis üzletekben van, a közösségi alapba gyűlt pénzösszeg több, mint 80%-át biztosítják vásárlásaikkal. A kuratórium februárban dönt az alap felhasználásáról. Ezzel kapcsolatban a kártyatulajdonosok január 31.-ig szavazhatnak a www.hka.ro honlapon.

Jelenleg hét helyi cég és az OTP bank helyi kirendeltsége partner a közösségi kártya programban: a Bertis üzlethálózat és hozzátartozó egységek (Big Mama gyorsétkezde, Orchidea vendéglő), Merkúr üzlet, Salvia gyógyszertárak, Ária cukrászda, Transilvania Tourist Service utazási iroda és február elsejétől csatlakozik a Háromszék (Hpress kft.). Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a város 15 pontján hasznosítható a közösségi kártya, ahol egységenként eltérő százalék kedvezményt kap a felhasználó a szolgáltatás értékéből. A Háromszéki Közösségi Alapítvány a partnerüzleteket hamarosan matricával látja el, a pontos tájékoztatás érdekében.

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio