Közösségi Kártya - GoForCard - Háromszéki Közösségi AlapítványA kimutatások alapján a közösségi kártyák használatával decemberben szinte megduplázódott a begyűlt összeg a novemberihez képest. Továbbrais magasan a Bertis üzletek vezetnek, a begyűlt pénzösszeg több, mint 80%-a a Bertis üzletekben történõ vásárlásokból származik.

Növekvő tendenciát mutat azonban minden programpartner közösségi kártya tevékenysége. Újdonság, hogy az OTP bankkal kötött partnerségi megállapodás eredményeként, a bankkártyás kifizetések utáni 0.05%-os érték felajánlásokból a közösségi alap javára decemberben 1.111 lej gyûlt össze.

Így tehát, az augusztus-december periódusban, kártyahasználatból begyűlt pénzösszeg összesen 27.390,08 lej, ennek felhasználásáról a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma februárban hoz döntést, a beérkezett felhasználói javaslatok alapján.

A javaslatokra szavazni lehet az alapítvány honlapján: www.hka.ro címen. A leadott szavazatok száma és megoszlása számítani fog a döntéshozatalban.

Háromszéki Közösségi Alapítvány

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio