Közösségi Kártya - GoForCard - Háromszéki Közösségi AlapítványKétségtelen, a Háromszéki Közösségi Alapítvány által elindított Közösségi Kártyaprogram az utóbbi évek legsikeresebb programja nemcsak Sepsiszentgyörgyön, de a régióban is. A pozitív közösségi fogadtatásnak arányát jelzi a programban regisztráltak száma, amely magasan meghaladja a más városokét. Székelyudvarhelyen 3000, Csíkszeredában pedig 1.300 regisztrált személy van jelen pillanatban.

Az eddigi összesített adatok alapján augusztus-szeptemberben 3.459 alkalommal használták a kártyát vásárláskor, a begyűlt összeg szeptember végéig 2.674 lej volt. Átlagosan egyszeri kártyahasználat 0,75 lejt eredményez a közösségi alapba.

A folytonos kommunikáció érdekében a HKA egy közösségi kártya hírlevelet hozott létre, jelen pillanatban a kártyatulajdonosok 24%-a, azaz 1.188 személy kap havi gyakorisággal tájékoztatást a közösségi kártya programmal kapcsolatban. Csak azokkal a kártyatulajdonosokkal van mód a kapcsolattartásra, és ezáltal, a véleményeztetésre is, akik e-mail címet adnak meg a bejelentkezési űrlapon.

A közösségi kártya bevezetésében 18 önkéntes vett részt, összesen 214 önkéntes munkaórát fordítottak tájékoztatásra és segítettek az űrlapok kitöltésében. Volt olyan önkéntes is, aki délután négy órától este tízig megállás nélkül tevékenykedett a "kártya asztalnál".

Bővül a Közösségi Kártya partneri köre!

A Közösségi Kártya programba való bekapcsolódási szándékát jelezte több sepsiszentgyörgyi cég. Ennek megfelelően a kártya hamarosan használható lesz az Aria cukrászdában, a Salvia gyógyszertárakban is. Ugyanakkor az érdeklődők tudomására hozzuk, hogy a Big Mama vendéglátóipariegységben a kártya használatával a tulajdonosnak 5% valamint az Libertis vendéglőben 10% kedvezmény jár. A közösségi alapba továbbra is 1%-ot biztosít a cég a szolgáltatások után.

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio