Vedd / Védd a helyit! - Online segítség helyi vállalkozóknakA Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.

Vedd / Védd a helyit! portálon keresztül lehetőség van helyi szolgáltatásokat és termékeket kedvezményes áron rendelni, megelőlegezett kifizetéssel. Azaz, a vásárló kifizeti a terméket/szolgáltatást, amit konkrétan csak később kap kézhez. Erre szerződéses formában vállal garanciát a vállalkozó.

Vásárlásunkkal nemcsak magunknak teszünk jót, hanem segítjük a vállalkozót is, aki jelenleg készpénzhiánnyal küszködik. Ha őket segítjük, önmagunkat is támogatjuk! Hiszen ha a vásárlóknak köszönhetően a kisvállalkozások fennmaradhatnak, akkor folytathatják tevékenységüket a krízishelyzet után és szebbé tehetik mindennapjainkat.

Arra biztatjuk a háromszékieket, hogy előlegezzék meg bizalmukkal a helyi vállalkozókat, és vegyék igénybe a portal szolgáltatásait. A háromszéki vállalkozók pedig itt regisztrálhatnak: https://www.haromszeki.ro/hu/vedd-a-helyit

Bízunk benne, hogy a Vedd / Védd a helyit! kezdeményezés a Kozösségi kártyához vagy a Háromszéki Vállalkozás / Háromszéki Termék programhoz hasonlóan serkenti a helyi együttműködést és a közösség javát szolgálja.

HKA hírszolgálat

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio