Card Comunitar - Fundatia Comunitara CovasnaÎn luna iunie s-au strâns 9 832.01 lei în urma utilizării cardului comunitar în magazinele alimentare Bertis din Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc și Covasna. Primim datele un pic mai târziu de la partnerul Deák Hámor din Baraolt, așadar Vă putem da informații retrospectiv. Din magazinele Deak Hamor se strâng în jur de 800-1 000 lei lunar în fondul comunitar.

În luna august a acestui an programul de Card Comunitar împlinește zece ani. Totodată în acest an are loc o schimbare: Bertis, cel mai mare partener în programul nostru, introduce propriul card de fidelitate în magazinele sale, astfel încât, după 10 ani de cooperare, părăsește programul de Card Comunitar.

Suntem recunoscători că, prin acest parteneriat, Bertis ne-a oferit de-a lungul anilor posibilitatea de a face mult bine în comunitate.

Din procentul de 1% s-au strâns 1 336 714 de lei, sumă care a fost completată până la 1 619 481 de lei din resurse locale și proiecte și din care Fundația Comunitară Covasna a realizat proiecte comunitare: programe civile, burse, donații de pomi fructiferi autohtoni, investiții în spațiul public.

Am realizat în județ 23 de investiții în spațiul public în valoare de 360 000 de lei: Sf.Gheorghe 10, Tg. Secuiesc 7, Covasna 4, Baraolt 2. Locuri de joacă, terenuri sportive, aparate sportive, spații comunitare.

Programul a consolidat conștiința comunitară, creând astfel o comunitate de clienți care știu că prin folosirea cardului colectează bani în beneficiul comunității.

În program au intrat și parteneri noi și sperăm că lista va fi extinsă.

Mai jos sunt magazinele unde poate fi folosit cardul comunitar:

Sf.Gheorghe

  • magazinele Bani Market / str. N. Iorga, bd. G. Bălan, str. V. Goldiș
  • Klassz Market / str. Ciucului, nr. 55
  • Bem Balogh / str. Stadionului - din septembrieű

Baraolt

  • magazinele Deák Hámor / str. Kossuth Lajos

Brăduț

  • magazinul Deák Hámor / str. Principală

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în construirea comunității în toți acești ani și vă rugăm să continuați să fiți alături de noi !

​​​​​​​Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar: Magazinele Deak Hamor, Magazinele Bani Market, Magazinul Klassz Market, Magazinul Bem Balogh, Cotidianul Háromszék, Farmacia Hermann, Tipografia Multi Nr. și Bertis.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio