Nu numai un loc pe hartă! - Fundația Comunitară Covasna La apelul de proiect Nu numai un loc pe hartă! au sosit 43 de aplicații, valoarea totală solicitată: 41 387 lei, suma cererilor eligibile pentru finanțarea transportului: 33 380 lei.

Bugetul programului: 13 000 lei, suma adunată de fundație în urma Licitației Civile, prin intermediul donatorilor individuali. Sponsori principali ai programului Nu numai un loc pe hartă: întreprinzătorul Szőke Barna, totodată au participat cu sume importante: Exfor SRL Baraolt, Bertikris SRL Sf. Gheorghe, Bicon SRL Sf. Gheorghe, Zarah Moden SRL Tg. Secuiesc. Bugetul programului a crescut ulterior la 18 724 lei, prin contribuția ulterioară a Clubului Rotary din Tg. Secuiesc, astfel vor fi finanțate 27 de aplicații, ceea ce înseamnă că 973 copii și 71 însoțitori pot participa la excursiile din acest an.

La inițiativa președintelui fundației Fleckhammer Otto, consiliul director a hotărât, că fundația va suporta finanțarea a încă două excursii, a Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Întorsura Buzăului și a Școlii Gimnaziale Romulus Cioflec din Araci.

La utilizarea fondurilor s-a luat în considerare valoarea și proveniența acestora. Din zona Întorsura Buzăului nu am primit fonduri, dar fundația în spiritul corectitudinii, își asumă și această regiune.

Rezultate:

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio