Nu numai un loc pe hartă! - Fundația Comunitară CovasnaLa apelul de proiecte al Fundației Comunitare Covasna ”Nu numai un loc pe o hartă!” au sosit solicitări foarte bine planificate, consecvente, cu însoțitori bine pregătiți profesional, proiecte care au vizat îndeosebi scopurile și prioritățile programului.

Fundația Comunitară Covasna a primit 49 de aplicații, majoritatea aplicațiilor din Sf. Gheorghe (22), dar au fost aplicații numeroase din tot județul: Tg. Secuiesc 4, Intorsura Buzaului și Covasna 1-1, din provincie 21. Prin aplicațiile primite s-au solicitat 57252 lei.

Cu scopul ca și în acest an câți mai mulți copii să aibă posibilitatea de a-și cunoaște locurile natale și prin acest fapt să le respecte și să se simtă atașați de ele, conducerea Fundației a decis ca fondul destinat acestui proiect să aibă și în acest an valoarea de 30.000 de lei.

Proiectele finanțate sunt în număr de 36 (1494 copii, 117 însoțitori ): 16 Sf. Gheorghe, 2 Tg. Secuiesc, 1 Întorsura Buzăului, 17 din provincie (Valea Crișului, Lemnia, Arcuș, Petriceni, Sânzieni, Bățanii Mici, Micfalău, Bățanii Mari, Reci, Cernat, Malnaș, Boroșneu Mare, Păpăuți, Valea Zălanului, Filia).

Rezultatele pot fi văzute aici: Rezultatele apelului de proiect

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio