Pedalează pentru un scop bun - Fundația Comunitară Covasna.. printre care 238 copii! Cu toate că au fost foarte mulți participanți, evenimentul a decurs fără probleme. Mulțumiri voluntarilor asociației Zöld Nap și reprezentanților poliției locale.

Rezultatele acțiunii Pedalează la Tg. Secuiesc: 712 participanți, 11385 km parcurși, 18360 Ron fonduri strânse! Mulțumim frumos participanților și sponsorilor acest frumos rezultat. Din suma strânsă se va realiza pe parcusrsul verii un loc de joacă și pentru copii cu dizabilități și se vor amplasa suporturi pentru biciclete pe teritoriul orașului.

712 participanți la acțiunea Pedalează pentru un scop bun la Tg. Secuiesc! - Fundația Comunitară CovasnaCei mai eficienți participanți au fost: Demeter Zsolt, Czifra József, Kovács Tihamér și Szigyártó László, au parcurs o distanță de 67.5 km fiecare, astfel au adunat individual 338 lei în fondul de programe. Performanțele copiilor uneori au depășit pe cele ale părinților astfel: Gyenge Ákos, Dezső Norbert, Kerekes Csongor, Dobra László Eduárd și Léva Balázs au parcurs 9 rute, Kovács Ákos, Kerekes Dávid, Rettegi Rudolf și Baricz Örs 10 rute, între 40-50 km. Cea mai tânără participantă a fost Székely Erika cu vârsta de trei ani.

Asociația Femeilor din Tg. Secuiesc a oferit prăjituri participanților, restaurantul Székely a oferit sandvișuri voluntarilor, fabricile Zarah și New Fashion au contribuit cu biciclete ca premii pentru cei mai performanți participanți și premiul principal a fost acordat de către Senso Srl./Gyenge Attila și de Asociația Székelyek a magasban, reprezentată de Tulit Zsombor vicepreședinte HKA.

Mulțumim tuturor colaboratorilor, în special conducerii Zarah Moden și New Fashion, precum și tuturor participanților pentru reușita acțiunii Pedalează pentru un scop bun la Tg. Secuiesc.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio