Card comunitar - GoForCard - Fundația Comunitară CovasnaDragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna martie s-au adunat 16 748,56 lei în fondul comunitar, din magazinele Bertis, Bani Market și Orex. Totodată Farmacia Salvia a contribuit cu 1000 lei la mărirea fondului. Mulțumim frumos.

Cei care doresc să schimbe cardul sau doresc varianta android, în magazinele Bertis, la casele de marcat, pot solicita card nou sau tot acolo, pot vedea deasupra caselor pe panouri, cum pot descărca aplicația Goforcard.

La Licitația Civilă organizată în luna martie de fundație împreună cu Fundația Pro Sanitate la Tg. Secuiesc, am colectat aproape 30 000 lei pentru realizarea a trei foarte bune proiecte comunitare, cu contribuția a 200 de donator generoși. Acesta este un record și la nivel national, în ceea ce privește mărimea valorii colectate la un singur eveniment. La Sf. Gheorghe va fi Licitație Civilă în septembrie.

În luna aprilie, în cadrul programului Un pom pentru generația următoare, am distribuit 2600 de răsaduri de pomi fructiferi autohtoni în localități rurale din județul Covasna.

Puteți afla detalii despre programe pe website-ul www.hka.ro .

Vă mulțumim frumos, că prin utilizarea cardului comunitar, cu fiecare ocazie, faceți o faptă bună în folosul comunității și astfel sunteți partenerii noștri în acțiunile noastre comunitare.

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro – Vitam, Tipografia Multi Nr, Magazinele Zoemia și Restaurantul Sugas.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio