Card Comunitar - GoForCard - Fundația Comunitară CovasnaDragi posesori de Card Comunitar!

În luna noiembrie s-au adunat 16 298 lei în fondul comunitar Ujjvárossy József, din utilizarea Cardului Comunitar.

Datorită ajutorului Dumneavoastră, din utilizarea fondului comunitar, în perioada octombrie-decembrie s-au realizat:

  • 33 excursii Nu numai un loc pe hartă! pentru grupuri de școlari. Obiectivele vizate au fost frumuseți ale naturii, valori culturale, patrimoniul construit, tradițiile, întreprinderi și manufacturi locale;
  • 42 de burse în valoare de 1 000 lei fiecare, pentru copii și tineri talentați, acordarea acestora va avea loc până la data de 23 decembrie;
  • 21 000 lei (din care 9 000 lei din fondul comunitar, 13 000 lei din contribuția participanților la Balul Comunitar) Premiu Comunitar acordat Formației Háromszék, ca recunoaștere a meritelor deosebite din domeniul artistic. Predarea premiului va avea loc în data de 19 decembrie în Sala Studio a Formației.

Pe web-site-ul http://calatori-prin-covasna.webnode.ro/ puteți vedea rezumatul impresiilor de călătorie a elevilor clasei a VII-a A de la Școala Gimnazială Váradi József.

În data de 9 decembrie, în emisiune directă la Radio Sepsi, a avut loc, prin tragere la sorți, extragerea câștigătorului sumei de 1000 de lei, între utilizatorii fideli de Card Comunitar. Norocoasa câștigătoare este Subtirelu Sanda Enikő, din Sf. Gheorghe. Următoarea extragere va avea loc în luna martie 2017.

Recomandăm utilizarea variantei android a cardului comunitar, aceasta este permanent la îndemână. Atât utilizatorii vechi cât și cei nou înregistrați pot utiliza aplicația pe android. Aceasta se găsește în Webshop sub denumirea Goforcard. Este necesară folosirea internetului doar pentru înregistrare, nu și pentru utilizarea acesteia.

Firmele partenere și sponsorii programului Card Comunitar:Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro – Vitam, Tipografia Multi Nr, Magazinele Zoemia și Restaurantul Sugas.

Biroul de presă FCC

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio