Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară Covasna Dragi utilizatori de Card Comunitar!

În luna iunie s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 13135.26 lei, în felul următor:

  • Magazinul Bertis 1 (Bld. Gr. Bălan) – 1956.69 leiMagazinul Bertis 2 (Str. Gării) – 1356.44 lei
  • Magazinul Bertis 3 (Str. Presei) – 3377.94 lei
  • Magazinul Bertis 4 (Str. Păiuş David) – 436.09 lei
  • Magazinul Bertis 5 (Str. Bánki Dónáth) – 1639.9 lei
  • Magazinul Bertis 6 Covasna – 1530.21 lei
  • Magazinul Bertis 7 (Str. R. Cioflec) – 607.03 lei
  • Magazinul Bertis 8 Tg. Secuiesc – 1165.14 lei
  • Magazinul Bertis 9 Tg. Secuiesc – 1002.34 lei
  • Farmacia Hermann – 66.26 lei

În luna mai, o utilizare unică a Cardului Comunitar în medie a adus câte 86 de bani în Fondul Comunitar.

Conducerea Fundației Comunitare Covasna s-a decis asupra utilizării sumei de 52.847,97 de lei strâns prin utilizarea Cardurilor Comunitare.

În perioada iunie septembrie 2015 conducerea Fundației propune să alocă la programul de excursii de clase școlare Mai mult decât un loc pe hartă! , câte 5.000 de lei pentru programele Un pom pentru generația următoare! și pentru programul de tineret al Fundației YouthBank , 1 000 lei intră în fondul de premii, tragerea la sorţi va avea loc în august, numărul cardului câştigător va fi extras dintre cardurile comunitare active la Sepsi Rádió, într-o emisiune în direct.

S-a alocat 10.000 de lei în fondul permanent, în scopul sustenabilităţii activităţilor pe termen lung. Astfel, FCC a mărit fondul permanent cu 5 000 lei, valoarea fondului permanent ajungând în prezent la 73.802 lei (aprox. 16.400 euro). Fondul permanent nu poate fi utilizat, ci doar dobânzile pe care le aduce. FCC este singura fundaţie comunitară din România care dispune de un fond permanent.

În privința fondurile alocate pe baza hotărârii anterioare, din luna februarie cele 27 000 lei consecrate pentru scopuri comunitare, împărțite în părţi egale, în trei oraşe: Sf.Gheorghe, Tg.Secuiesc şi Covasna, la Târgu Secuiesc au utilizat pentru organizarea acțiunii Pedalează pentru un scop bun! La Sfântu Gheorghe în prima jumătate al anului au organizat două programe ale Fundației: Opt ore peste program și Licitația civilă, asigurând în astfel finanțare pentru alte șase proiecte civile, și a rămas 6.622 de lei pentru organizarea acțiunii Pedalează… din luna septembrie. La Covasna utilizarea acestui fond este sub dezbatere publică. 6.000 de lei a fost alocat pentru organizarea Zilei Talentului și pentru acordarea premiilor Csutak Vilmos; 8.531 de lei au fost cheltuiți pentru dezvoltare în continuare programul cardului comunitar, prin atragerea unor noi grupuri ţintă, realizat printr-o campanie de conștientizare Susțină comunitatea locală prin card comunitar și prin dezvoltarea unui aplicație mobilă al cardului. În perioada februarie – martie FCC a acordat subvenții individuale în valoare de 3.400 de lei: cu 500 de lei a susținut organizarea Zilelor Sportive din Sfântu Gheorghe, cu 400 de lei participarea școlarilor din Școala Gimnazială Gödri Ferenc la un concurs de cunoștințe despre Uniunea Europeană, organizat la Oradea, 2.500 de lei a alocat pentru editarea cărții lui Kisgyörgy Tamás: Valea Uzului, precum cu susținerea firmelor Bertis, Hpress și Centrul de Formare Amoba a donat 15 de calculatoare pentru amenajarea sălii de informatică al Casei Comunitare din Angheluș.

Parteneri în programul cardului comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Agenția de Turism TTS, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro - Vitam.

Mulțumim pentru faptul că, prin utilizarea cardului comunitar, contribuiți la întărirea comunității locale!

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio