Pedalează pentru un țel bun! - Fundația Comunitară CovasnaFundația Comunitară Covasna a organizat vineri, 5 iunie, la Târgu Secuiesc, pentru a doua oară acțiunea de strângere de fonduri: Pedalează pentru un scop bun! În parteneriat cu Fundația Soare Verde și cu Primăria Municipiului.

Manifestarea de acest an a fost sprijinit și promovat de conducerea fabricilor New Fashiion, Zarah Moden și Secuiana din oraș, în cadrul cărora sau mobilizat mai mult de 500 de persoane, angajați și familiile lor, participanți la acțiune, dar au fost prezenți, ca echipă firmele Nexxon și Senso precum și Asociația IKE.

Participanții, care depășeau 600 de persoane, în cele trei ore și jumătate au parcurs 1978 de ture, adică 8042 de kilometrii și au strâns 17875 lei, mult mai mult decât cele 7000 de lei propuse de a fi strânse în cadrul acțiunii.

La sfârșitul evenimentului Fundația Comunitară Covasna a distribuit diplome și premii pentru cei care au parcurs cele mei multe ture, pentru copii performanți, și acele persoane care au parcurs mai mult decât cinci ture.

Acțiunea Pedalează de la Târgu Secuiesc, poate fi considerat un record în privința numărului participanților, nu numai privind acțiunile organizate de Fundația Comunitară Covasna, ci este remarcabil și pe plan național.

 

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio