Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară Covasna Fundația Comunitară Covasna în perioada mai-iunie va organiza campania ”Susține Comunitatea locală prin Card Comunitar”, acțiune de înlocuire ale cardurilor uzate și de noi înregistrări, în magazinele partenere din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Programul Cardul Comunitar introdus în anul 2011 este programul cu cea mai mare succes al Fundației, până azi am ajuns la peste 22 000 de utilizatori și din folosirea cardurilor s-a strâns mai mult de 500 000 de lei, care au fost folosite pe baza inițiativelor venite din partea utilizatorilor în scopuri benefice comunității: peste 140 de proiecte civile programe comunitare, finanțate, burse de studii, amenajări de teren de joacă și parc fitness, mese de ping-pong, finanțare de excursii școlare.

Partenerul principal al programului este lanțul de magazine Bertis. Parteneri în Sf. Gheorghe sunt: farmaciile Salvia, Agenția de Turism Transilvania Tourist Service, cotidianul Háromszék, Depozitele de Materiale de Construcții Orex, Farmacia Hermann.

Campania de schimbare și de înregistrare a cardurilor se va începe pe data de 11 mai în magazinul Bertis 3 din strada Stadionului, unde voluntarii noștri vor aștepta pe utilizatori timp de o săptămână pentru schimbarea cardurilor uzate, și în același timp se poate efectua și noi înregistrări.

La începutul lunii iunie vom extinde campania la toate magazinele Bertis, Bani Market și depozitele de materiale de construcții OREX din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Produs local - Fundația Comunitară Covasna Tot pe parcursul acestei perioadă vom organiza campania de conștientizare importanței produselor locale: Produs local – important pentru mine!, a cărei scop este protejarea valorilor locale pentru siguranta viitorului pe pământul natal! În cadrul campaniei fundația va distribui autocolante utilizatorilor de card comunitar. Etichetele pot fi preluate de la voluntarii noștrii din magazine alături de înregistrare sau schimbare de card comunitar. Între participanții acestei campanii vom extrage săptămânal 10 bucăți de Voucher-e de câte 20 de lei, iar la sfârșitul campaniei Marele Premiu în valoare de 500 de lei.

Condiţii de participare:

  • Trimiteţi o fotografie cu autoturismul la adresa de e-mail , pe care sa se vada clar autocolantul aplicat pe el, şi numărul de înmatriculare.
  • Scrisoarea trebuie să conţină numele persoanei, numărul de card comunitar si datele de contact a persoanei respective(nr. telefon sau e-mail).
  • Scrisoarea trebuie trimisă la adresa de e-mail menţionat mai sus, cel târziu până JOI.

Tragerea la sorţi va avea loc în fiecare vineri în perioada de campanie (între 11 mai - 12 iunie la Sfântu Gheorghe și între 8 - 19 iunie la Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt)

Premiile se vor ridica la sediul fundaţiei str. Bisericii nr. 1A, zilnic, intre orele 9-17.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio