Licitație civilă Sfântu Gheorghe - Fundația Comunitară Covasna S-a încheiat cu mare succes ieri, 23 aprilie la Sfântu Gheorghe a doilea ediție al evenimentului Licitația Civilă în organizarea Fundației Comunitare Covasna, cu aproape 50 de participanți, în sala Studioul Nou. Licitația de proiecte, care s-a realizat conform metodologiei dezvoltate de organizația partenera The Funding Network din Londra, a durat puțin mai mult de două ore care a cuprins prezentarea proiectelor, licitațiile și sumarizarea rezultatelor.

Cu moderarea lui Grubisics Levente, redactor al postului de radio Sepsi a însemnat o adevărată experiență de spirit comunitar în rândul participanților.

Cu ocazia Licitației Civile prin donațiile oferite de cele 35 de donatori s-a strâns o sumă de 12 250 lei. Proiectul Fundației Lajtha László privind organizarea concursului de Dans Fecioresc a primit un sprijin financiar de 4 700 de lei, proiectul Învățăm împreună! Al Fundației Creștine Diakónia 3 550, iar proiectul Asociației Clubul Kiwanis Sf. Gheorghe: Aventură cu Kiwanis! a obținut fonduri în valoare de 4 000 de lei.

Evenimentul Fundației Lajtha László a fost susținut de Dl. Rendi Ferenc, proprietarul Grădinăriei Dalia cu 3000 de lei, care reprezintă cea mai mare sumă oferită în cadrul Licitației, devenind astfel sponsorul principal al programului. Sponsorul principal al proiectului Fundației Diakónia a devenit dl. Deák Dávid, proprietarul firmei D&D, iar a lui Asociației Clubului Kiwanis dl. Benedek Ervin, proprietarul lanțului de magazine Bani Market.

O experiență impresionantă al Licitației Civile din acest an a fost prezența însemnată al donatorilor de persoane fizice, mai ales tineri, care prin donațiile lor au dat dovadă de un frumos exemplu al voinței de a acționa în folosul comunității, al responsabilității față de comunitatea locală, precum donația Asociației Vinca Minor, care a dat dovada de un spirit civic plină de devotament, susținând toate cele trei proiecte prezente la Licitație.

În consecință al doilea Licitație Civilă la Sfântu Gheorghe, ca și în cazul primei ediții s-a bucurat de succes, fiind dovada și manifestarea responsabilității sociale a membrilor comunității locale, grija lor față de valorile și acțiunile locale. Seara de ieri a reprezentat o adevărată experiență comunitară atât pentru donator cât și pentru finanțați.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio