Fundația Comunitară Covasna organizează Licitație Civilă pentru a doua oară la Sfântu Gheorghe, în data de 23 aprilie 2015, începând de la ora 18.00 în Sala Studio Nou.

Licitația Civilă este un eveniment social care întărește relațiile între sfera civilă și întreprinzători. Oferă posibilități noi de finanțare pentru programele civile și mărește gradul de responsabilizare a întreprinzătorilor față de proiectele comunitare.

Printre rezultatele licitației civile din 2014 se află renovarea Drumului Verde Sepsi pe o lungime de 100 km, un training kinaesthetics pentru asistenți medicali și o aplicație mobilă cu informații utile despre Sfântu Gheorghe, cu denumirea Mozgópont. Anul trecut proiectele propuse de CIVEK, EMI și Caritas Sfântu Gheorghe au primit suport financiar de 9100 RON de la întreprinzătorii locali.

Proiecte civile desemnate pentru licitație:

Propus de: Asociația Club Kiwanis Sfântu Gheorghe

club kiwanis sf gheorgheAventură cu Kiwanis! – organizarea activității de timp liber pentru elevi cu rezultate școlare bune, provenite din medii defavorizate
Excursia planificată la sfârșitul anului școlar are ca scop recompensarea elevilor cu performanțe școlare bune, provenind din medii defavorizate. Activitatea la Parcul Aventura Balu asigură o opțiune sănătoasă de petrecere a timpului liber în grup, o educare non-formală în afară sistemului educațional școlar. Cei 43 de tineri pot să-și dezvolte abilitățile proprii și o responsabilitate față de sine și ceilalți. Proiectul va fi implementat în 2015 Iunie. Sprijinul financiar primit prin Licitația Civilă va asigura cheltuielile de masă, transport și biletele de intrare.

 

 

 

Propus de: Fundația Lajtha László

Lajtha Laszló Alapítvány - Sf. GheorgheConcurs de dans fecioresc din Ținutul Secuiesc – organizarea unui concurs fecioresc, prin care se recompensează eforturile tinerilor, care vor să conserve tradițiile folclorice
Concursul de dans fecioresc din Ținutul Secuiesc oferă un spațiu de a prezenta talentele generației tinere în fața unui juriu profesional, bine recunoscut în regiunea Ardealului. Concursul este conceput cu intenția de a forma un obicei, astfel din anul 2015 fundația planifică să organizeze anual acest eveniment. Concursul va fi organizat pe data de 25 aprilie 2015, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe. Sprijinul financiar primit prin Licitația Civilă va asigura cheltuielile de masă, cazare, transport și promovare a evenimentului.

 

 

Propus de: Fundația Creștină Diakónia

Diakonia Keresztény Alapítvány - Sf. GheorgheÎnvățăm împreună! – implicarea vârstnicilor în educarea copiilor din Valea Crișului
Centrul de zi din Valea Crișului dorește să împlinească rolul de suporter în comunitatea locală pe plan practic și emoțional. Prin activitățile de petrecere a timpului liber și cele educaționale vor să soluționeze dificultățile vârstnicilor, copiilor, familiilor ajunse la marginalizarea socială. Educația între generații facilitează dezvoltarea abilităților de viață la tineri și în acest timp asigură un mediu favorabil pentru vârstnici, de a-și valorifica cunoștințele de viață. Proiectul va fi implementat între Mai-August 2015. Sprijinul financiar primit prin Licitația Civilă va asigura cheltuielile de masă, cazare, transport și achiziționarea materialelor de birou și cele educaționale.

Proiectele civile vor fi scurt prezentate, după care va avea loc licitația, oferirea donațiilor pentru sprijinirea proiectelor civile.

  • Suma bază de pornire a licitației: 50 Lei
  • Suma țintă/proiect: 3000 Lei

Regulile licitației:

  • se poate licita pentru oricare dintre proiecte;
  • licitația înseamnă: se spune numele şi suma cu care se sprijină proiectul ales;
  • nu se poate licita sub 50 lei, nu există limită superioară;
  • se poate licita în două runde.

Obiectul licitației: primirea dreptului de sponsor principal în realizarea proiectului ales. Cel care va sprijini un proiect cu cea mai mare sumă, va câștigă statutul de sponsor principal, adică drepturi speciale în realizarea proiectului.

Unde se fac înscrierile la eveniment?
La sediul Fundației Comunitare Covasna (Háromszéki Közösségi Alapítvány), zilnic între orele 9-17
Telefon, e-mail: 0267-351 959,

Licitația civilă = Mai mult decât sponsoriuzare!

Organizator: Fundaţia Comunitară Covasna (Háromszéki Közösségi Alapítvány)
Sprijinit de: Asociaţia de Relaţii Comunitare ARC, Programul Fundații Comunitare
Partener: The Funding Network
Parteneri media: Sepsi Radio, Cotidianul Háromszék

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio