Card comunitar - Fundația Comunitară Covasna Conducerea FCC a decis în privinţa utilizării sumei de 56 833 lei. Mulţumită utilizării cardului comunitar, FCC poate aloca 28 000 lei pentru scopuri comunitare, în părţi egale, în trei oraşe: Sf.Gheorghe, Tg.Secuiesc şi Covasna. Modul în care va fi utilizată suma de 9 000 lei va fi decis prin consultarea locuitorilor oraşului respectiv. Detaliile în acest sens vor fi comunicate prin media.

Conducerea acordă 6 000 lei pentru sprijinirea talentelor, 1 000 lei intră în fondul de premii, tragerea la sorţi va avea loc în mai, numărul cardului câştigător va fi extras dintre cardurile comunitare active la Sepsi Rádió, într-o emisiune în direct.

FCC dezvoltă în continuare programul cardului comunitar, prin atragerea unor noi grupuri ţintă, în acest scop a fost planificată suma de 8 500 lei în fondul de dezvoltare. Utilizarea cardului devine mai simplă şi mai accesibilă şi se vor organiza campanii de scurtă durată pentru a încuraja noi înregistrări.

Într-o mai mică măsură, dar se alocă în continuare bani în fondul permanent, în scopul sustenabilităţii activităţilor pe termen lung. Astfel, FCC a mărit fondul permanent cu 5 000 lei, valoarea fondului permanent ajungând în prezent la 63 312 lei (aprox. 14 000 euro). Fondul permanent nu poate fi utilizat, ci doar dobânzile pe care le aduce. FCC este singura fundaţie comunitară din România care dispune de un fond permanent.

2015 va fi anul investiţiilor comunitare. FCC începe în acest an două programe, care pot fi dezvoltate pe termen lung. Unul din acestea este programul grădinii cu puieţi de pomi fructiferi, care a început oficial în noiembrie anul trecut şi pentru care s-au obţinut deja fonduri. Au sosit mai multe oferte pentru teren, conducerea a ales unul pe criterii de eficienţă a costurilor, tranzacţia urmând să aibă loc în martie

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio