Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu numai timpul lor, ci și din experiența și cunoștințele lor profesionale sunt experiențe puternice care oferă sentimente de împlinire și contribuție altruistă. Scopul programului este rezolvarea de probleme comunitare cu implicarea profesioniștilor din județul Covasna. Organizator: Fundația Comunitară Covasna.

Program: 8 hours' for a good cause - desfășurat prima dată în 2001 în Olanda, în 2014 în România (Fundația Comunitară București)

Apel la idei de proiecte!

Fundația Comunitară Covasna așteaptă propuneri, idei de proiecte din partea cetățenilor, pentru dezvoltarea proiectelor care rezolvă probleme comunitare sau îndeplinesc aspirațiile cetățenilor la nivel comunitar. Din propunerile trimise la adresa fundației, se vor alege trei care vor fi dezvoltate cu implicarea profesionistilor. Proiectele vor prezenta soluții viabile la problemele prezentate de organizații non profit. Cel mai reușit proiect va fi înscris automat la Licitația Civilă din aprilie, pentru obținere de fonduri.

Propunerile se trimit on line prin platforma de web: www.covasna.8-i.ro la adresa fundației HKA, până la data de 12 februarie, ora 24.00 cel târziu. Cea mai bună propunere va fi premiat cu un premiu financiar în valoare de 1.000 lei.

Informații detailate:
Fundația Comunitară Covasna
e-mail:

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio