Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară Covasna Dragi utilizatori de Card Comunitar!

Conform datelor furnizate de pana acum, in luna octombrie, s-au strâns în fondul comunitar Ujjvárossy József 15.590,53 lei. Principalul contribuitor la fond este firma Bertis, prin rețea ei de magazine din orașele Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc si Covasna. Datorita utilizării cardului comunitar, 1.333 copii si tineri din județul Covasna, în luna noiembrie, beneficiază de excursii școlare, finanțate din fondul comunitar. Valoarea totala a finanțării este 20.000 lei.

Este in curs de derulare programul de tineret al fundației, YouthBank. In perioada decembrie 2014 - februarie 2015, tinerii organizează activități de strângere de fonduri in orașele Sf. Gheorghe si Baraolt, iar sumele astfel colectate vor intra in fondul de tineret. Din aceste fonduri vor fi susținute proiecte ale tinerilor. Suma neutilizata din fond va fi folosita pentru finanțarea excursiilor școlare planificate a avea loc în luna septembrie 2015. Sprijiniți activitatea tinerilor! Susțineți programul YB, și astfel cat mai mulți copii si tineri vor putea beneficia de excursiile gratuite!

Fundația HKA lansează programul de lunga durata „Un copac pentru generația următoare!” Anual, în localitățile din județ, vor fi distribuiți, printr-un program de granturi, 1.500-2.000 de pomi fructiferi. Prima etapa a acestui proiect de anvergura va avea loc in primăvara anului viitor. In acest scop, Fundația va amenaja o pepiniera de pomi fructiferi iar suma necesara pentru achiziționarea terenului va fi asigurata din fondul comunitar, respectiv prin aplicații la fonduri naționale si internaționale. Programul se lansează oficial in data de 21 noiembrie 2014 la Gala Comunitară, evenimentul festiv de încheiere de an a fundației. Festivitatea va avea loc cu începere de la ora 18,00, la Sala de evenimente Orchidea. Evenimentul este deschis tuturor simpatizanților fundației, cat si celor care considera inițiativa buna, si doresc sa o susțină. Venitul obținut din donațiile de la Gala Comunitara va fi utilizat tot la achiziționarea terenului pentru pepiniera de pomi fructiferi.

In data de 7 noiembrie a avut loc tragerea la sorti, in emisiune directa la Sepsi Radio, norocoasa câștigătoare a premiului de 1.000 lei fiind Mindras Camelia, utilizator fidel de card comunitar începând cu anul 2011. Felicitări câștigătoarei, si o îndemnăm sa folosească cu încredere cardul si in continuare! Următoarea tragere la sorți va avea loc in luna februarie 2015. Mulțumim pentru faptul că, prin utilizarea cardului comunitar, contribuiți la întărirea comunității locale şi așteptăm şi în continuare propunerile Dvs. la adresa de e-mail a fundaţiei: !

Parteneri în programul cardului comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Agenția de Turism TTS, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica Pro - Vitam.

Serviciul de informare HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio