Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitara CovasnaDragi utilizatori de Card comunitar!

In luna iulie, s-au strâns in fondul comunitar Ujjvárossy József 15.058,56 lei, după cum urmează:

  • Magazinele Bertis 13.867,71 lei
  • Magazinele Bani Market 11,96 lei
  • Farmaciile Salvia 908,96 lei
  • Depozitele Orex 2,67 lei
  • Farmacia Hermann 2,93 lej

Participanții in acțiunea Pedalează pentru un scop bun! care va avea loc in data de 19 septembrie vor pedala pentru un oraș mai sănătos, mai liniștit. Așteptăm cca. 200 de participanți, si fondul pe care ne propunem sa-l strângem cu aceasta ocazie este 20.000 lei.

Fundația Comunitara Covasna organizează pentru a patra oara acțiunea ciclista Pedalează pentru un scop bun!, a treia in orașul Sf. Gheorghe (anul acesta s-a derulat deja o ediție la Tg. Secuiesc, suma propusa a fost 6.000 lei). Cei care vor sa participe in acțiune se pot înscrie începând din 11 august pe portalul acțiunii: http://tekerj.hka.ro. Candidații trebuie sa menționeze printre altele si numărul de rute asumate, respectiv valoarea sumei pe care își propun sa o strângă prin ciclism. Finanțatorii, in baza acestor date, vor sprijini cicliștii pentru realizarea obiectivelor propuse.

Anul acesta, fundația HKA va utiliza suma strânsă in urma acțiunii Pedalează pentru achiziționarea suporturilor pentru biciclete, care vor fi amplasate la școlile si liceele orașului. După fiecare al patrulea suport realizat, fundația contribuie cu o bicicleta, adică după fiecare 4.000 lei strânși, HKA va contribui cu 1.500 lei din fondul propriu. In cazul in care se strânge suma maxima (20.000 lei), fundația va cumpăra 5 biciclete performante, care vor fi utilizate in scop de închiriere in beneficiul locuitorilor orașului.

Scopul acțiunii este de a avea un impact pozitiv asupra creșterii numărului de biciclete in oraș, ameliorând efectele negative ale circulației de automobile (zgomot, poluarea aerului, aglomerația traficului rutier, etc.).

Invitam deci pe toți cei care considera important obiectivul acțiunii si vor de asemenea sa contribuie la realizarea lui, prin participare sa se înscrie pe pagina de web a acțiunii: http://tekerj.hka.ro sau la sediul fundației: str. Bisericii nr. 1A, telefon: 0267 351959. Perioada de înscriere este 11 august - 4 septembrie.

Mulțumim pentru faptul ca, prin utilizarea cardului comunitar, contribuiți la întărirea comunității locale si așteptam si in continuare propunerile Dvs. la adresa de e-mail a fundației: !

Parteneri in programul cardului comunitar: Magazinele Bertis, Magazinele Bani Market, Farmaciile Salvia, Agenția de Turism TTS, OTP Bank, Cotidianul Háromszék, Depozitul de materiale de construcții Orex, Farmacia Hermann, Clinica ProVitam.

Serviciul de informare HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio