Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaConducerea fundației HKA a decis despre 54.000 lei, valoare strânsa în fondul comunitar Ujjvárossy József în perioada octombrie-noiembrie anul trecut. Cardul Comunitar poate fi folosit pe întreg teritoriul județului Covasna: la Sf. Gheorghe in magazinele Bertis si Merkúr, in farmaciile Salvia respectiv in depozitul de materiale de construcții Orex, la Tg. Secuiesc in magazinele Bertis, la Covasna in magazinul Bertis și la Baraolt în farmacia Hermann si depozitul Orex de la Vărghiș. Cel mai mare contribuitor al fondului este si in continuare firma Bertis cu 79%, urmat de Merkúr cu 20%. Restul de 1% al fondului provine de la alții parteneri de program. Banca OTP asigura fondului comunitar un procentaj din valoarea costului de operare a cardurilor OTP, in cazul plaților efectuate cu card bancar.

Fondul comunitar Ujjvárossy József se constituie deci din contribuțiile financiare ale firmelor locale, prin intermediul utilizării cardului comunitar. Fiecare folosire a cardului rezulta 70 de bani in fondul operat de fundația HKA. In concluzie, este vorba de bani locali folosiți in scopuri comunitare, cu contribuția activa a populației prin folosirea cardului comunitar.

Fundația operează fondul in mod transparent, decide de patru ori pe an despre utilizarea sumelor și informează comunitatea despre deciziile aduse. Mai mult, implica utilizatorii de Card Comunitar prin solicitare de propuneri si idei pentru folosirea fondului.

La ședința din februarie, conducerea fundației a alocat 3.000 lei pentru montarea de suport de biciclete la Tg. Secuiesc in fata magazinelor Bertis, asigura 5.000 lei pentru finanțarea programelor pentru talente, 2.000 lei pentru proiectul de păstrare a satului tradițional secuiesc implementat de Asociația Égéért, susține cu 15.000 lei programele comunitare ale tinerilor din Baraolt si Sf. Gheorghe si a alocat 10.000 lei in fondul permanent, pentru întărirea activității de dezvoltare comunitara a fundației pe termen lung. Restul de 13.988 lei a rămas in fondul de rezerva.

Rezultatele deciziei anterioare de utilizare a fondului:

  • finanțarea a 7 proiecte civile, in valoare de 13.500 lei
  • finanțarea a 31 excursii școlare in județul Covasna, in valoare de 25.000 lei(1200 elevi, 54 pedagogi)
  • burse pentru 9 elevi talentați pentru anul școlar 2013-14, in valoare de 15.784 lei
  • cadouri de crăciun pentru 165 de copiii din căminele sociale din Olteni, Baraolt si Tg. Secuiesc, in valoare de 1.019 lei
  • 3.900 lei pentru achiziționarea echipamentului pentru parc de antrenament (proiect in realizare; valoare totala echipamentului 13.000 lei)

Mulțumim partenerilor si sponsorilor noștri, precum si a utilizatorilor de Card Comunitar, pentru colaborare de succes in favoarea comunității locale.

Serviciul de informare HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio