Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaDragi utilizatori de card comunitar!

Conducerea Fundatiei a decis despre utilizarea fondului strans in perioada septembrie-decembrie anul trecut, in urma utilizarii cardurilor comunitare. In luarea deciziei, a solicitat opinia locuitorilor, asadar a organizat un sistem de votare pe internet si a strans propuneri din partea utilizatorilor. Conform rezultatelor, majoritatea a votat pentru sustinerea proiectelor civile din judetul Covasna, si foarte multi au propus ca o parte a fondurilor sa fie utilizata in favoarea celor grav bolnavi, pentru acoperirea cheltuielilor de medicamente si operatiuni costisitoare.

Avand in vedere propunerile, respectiv utilitatea investitiilor din punctul de vedere al comunitatii, conducere a decis in legatura cu suma de 56.412 lei, in felul urmator:

  • 3.000 lei pentru talente (burse, participare la concurs)
  • 5.000 lei pentru comunitatea de utilizatori cea mai constienta (Covasna)
  • 30.000 lei fond pentru proiecte comunitare
  • 18.412 lei in fond de rezerva

Urmeaza ca, punerea in practica a celor decise sa se realizeze pe parcursul lunilor febuarie si martie.

In anul 2012 s-a strans in fondul comunitar Ujjvárossy József suma de 149.590. lei, in total. O parte a fondului in valoare de 58.564 lei a fost folosita pentru sustinerea proiectelor comunitare, 14.303 lei pentru proiecte de tineret, 37.164 lei investitie in echipament sportiv pentru oras, respectiv 14.249 lei in scopuri umanitare. Au primit finantari 27 ONG-uri din judet, au primit burse 7 tineri talentati in total, 9 gradinite au primit seturi de jocuri logice, 28 scoli si licee au beneficiat de excursii in judet. Fundatia in anul 2012 a distribuit 8.000 carduri noi si 13.000 de date sunt trecute in evidenta.

In ianuarie s-a strans in fondul comunitar 12.130,05 lei, in felul urmator:

  • Magazinele Bertis, Sf. Gheorghe si Covasna: 8.683,69 lei
  • Magazinul Merkúr, Sf. Gheorghe: 3.235,56 lei
  • Farmacia Hermann, Baraolt: 3,42 lei
  • Agentia de turism TTS, Sf. Gheorghe: 207,38 lei

In prezent se deruleaza programul Youth Bank, iar voluntarii fundatiei se implica in actiuni de strangere de fonduri in orasele Sf. Gheorghe si Baraolt. Din fondul strans vor fi sustine initiative ale tinerilor. Sponsorul principal al programului este banca OTP care, in final, dubleaza suma stransa de tineri . Target-ul este de 2.500 euro (2.000 Sf. Gheorghe, 500 Baraolt), pana la sfarsitul lunii februarie. Pana in ziua de azi, s-au strans 1.000 euro. Va rugam sa sprijiniti tinerii in actiunile lor, cutiile de donatii fiind amplasate la Magazinele Mimi Zup. Mamut Copy,Restaurant Ganesa, Big Mama Fast Food , iar aici puteti sa oferiti contributia Dvs.pentru tineri. In data de 9 februarie, astazi, se va organiza un recital de muzica clasica sustinut de tineri talentati, recital care va avea loc in Sala Albastra a Bibliotecii Judetene, de la ora 19.00. Va asteptam cu drag!

Serviciul de informare HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio