Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaIn luna noiembrie, in urma utilizarii cardurilor, s-a strans in fondul comunitar suma de 13.884,03 lei. Dupa provenienta fondurilor, situatia se prezinta in felul urmator:

  • Bertis 1 – 2.455,6 lei
  • Bertis 2 – 1.233,78 lei
  • Bertis 3 – 3.995,84 lei
  • Bertis 4 – 388,09 lei
  • Bertis 5 – 1.420,86 lei
  • Bertis 6 –  842,56 lei
  • Bertis 7 (Covasna) – 271,15 lei
  • Merkúr, Sf. Gheorghe – 3.209,03 lei
  • Orex, Sf. Gheorghe – 15,68 lei
  • Orex, Varghis – 51,44 lei

Conform evidentei, numarul mediu de utilizatori variaza intre.

8.000-12.000 de persoane lunar, si utilizarea cardului produce 1.03 lei de fiecare data, in fondul comunitar. Desi numarul posesorilor de card comunitar a crescut considerabil fata de perioada precendenta (mai ales in magazinul Bertis nr.5), in total, valoarea a scazut, ceea ce inseamna ca multi inregistrati nu folosesc cardul comunitar.

Pe baza datelor anuale, in magazinele Bertis si Merkúr, atat valoarea, cat si numarul de utilizatori sunt in continua crestere.

Totodata, exista magazine alimentare, in care situatia este constanta.

Magazinele Bertis nr. 3 respectiv Merkúr sunt si in continuare in top, aproximativ 7.000 de cumparatori utilizeaza cardul comunitar cu regularitate.

Utilizarea sumei stranse in perioada mai-august se afla sub procesare.

Din fondul colectat in total, in valoare de 51.195,39 lei, s-au cheltuit 16.000 lei pentru achizitionarea aparaturii de fitness exterior. Echipamentul a sosit deja iar acesta, impreuna cu mesele de ping-pong vor fi montate in primavara anului viitor. Orasul se va imbogati astfel cu un parc de fitness, spre bucuria tuturor locuitorilor. Acest lucru se datoreaza banilor colectati in urma utilizarii cardurilor comunitare.

In decembrie se va finaliza softwer-ul de administrare, care va asigura situatii detailate, si va usura munca administrativa cu cardurile comunitare. Pentru dezvoltarea softului, cat si pentru confectionarea cardurilor s-a folosit, in total, suma de 7.000 lei.

Pentru ocrotirea talentelor, fundatia a cheltuit din fondul comunitar 4.000 lei, din care se asigura bursa pentru tanara talentata Ferencz Csilla care, din pacate are posibilitati financiare reduse. Astfel, Csilla poate sa continue anul doi de studii, la Universitatea Transilvania din Brasov. Totodata, Nagy Beáta eleva in clasa a X.-a a Liceului Mikes Kelemen, a primit un calculator si o imprimanta, pentru a-i folosi la invatare.

Din fondul de rezerva s-a folosit suma de 20.000 lei pentru finantarea excursiilor scolare. In perioada octombrie – noiembrie s-au organizat, cu succes, in total 28 de excursii. Astfel, au ramas necheltuiti din fondul comunitar 4.195,39 lei, suma care a ramas in fondul de rezerva.

Conducerea fundatiei Comunitare Covasna, impreuna cu partenerii de program si in baza opiniilor Dvs. va decide asupra utilizarii fondului comunitar pentru perioada septembrie-decembrie 2012, in luna ianuarie, anul viitor. In continuare, asteptam sugestiile Dvs. la adresa de e-mail:


In incheiere, o veste buna: incepand din luna noiembrie cardul comunitar poate fi folosit si la Baraolt. S-a lansat programul oficial, pentru inceput,in parteneriat cu doua firme locale: depozitul Orex de la Varghis si farmacia Hermann. Asadar, si locuitorii din Baraolt vor beneficia de avantajele programului cardului comunitar!

Va multumim, ca prin folosirea constienta a cardului contribuiti la intarirea comunitatii locale!

Fundatia Comunitara Covasna va ureaza Sarbatori Fericite.

Serviciul de informare HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio