Pedaleaza pentru un scop bun! - Fundația Comunitară CovasnaAcțiune biciclistă pentru talentele sportive

Fundația Comunitară Covasna organizează în date de 14 Septembrie 2012, Vineri, între orele 17.00 și 21.00 o acțiune de strângere de fonduri al cărei scop principal este susținerea talentelor sportive ale comunității, printre scopuri mai numărându-se:

 • promovarea cardului comunitar;
 • promovarea mersului pe bicicletă.

Talente sportive nominalizate:

Blázer ImolaBlázer Imola

De şase ani particip la competiţii de atletism, am luat parte la mai multe competiţii de nivel naţional, unde, în ultimii ani, am avut rezultate foarte bune. Aş aminti câteva dintre cele mai importante: în 2011, la campionatul naţional de atletism din luna Iulie, m-am clasat de două ori pe locul 1, la proba de 80 metri garduri, respectiv la proba de 200 m plat, la campionatul naţional din Martie 2012 m-am clasat de două ori pe locul 1, la proba de 60 metri garduri, respectiv la proba de 60 m plat, iar la la campionatul naţional de atletism din luna Iulie 2012 am obţinut locul 2. la proba de 300 m garduri.

Printre planurile mele de viitor figurează participarea la campionatele internaţionale, iar în acest scop trebuie să particip la mai multe cantonamente. Pentru ca rezultatele la învăţătură să nu aibă de suferit, aş avea nevoie de un laptop, pentru a putea ţine legătura cu colegii de şcoală. Pentru acest scop aş folosi sponsorizarea primită.
Mulţumesc pentru posibilitate!


Deák ZsomborDeák Zsombor

De mic copil debordam de energie, de dorinţa de mişcare. La început am încercat să îmi canalizez energia în sporturi cu mingea. Ajungând la gimnaziul sportiv din Nyíregyhaza, am făcut cunoştinţă, mulţumită unui prieten, cu duatlonul şi trialtonul. După ce m-am familiarizat cu aceste sporturi, am ajuns să mă îndrăgostesc de ele şi să mă dedic acestora, după care a urmat evoluţia la nivele tot mai înalte. Cel mai bun rezultat de până în prezent este titlul de vicecampion la Campionatul European de duatlon pe distanţă lungă. În acest sport sunt considerat încă foarte tânăr, deci mai am un drum lung de parcurs până la atingerea scopurilor mele principale.

Mai pe larg: www.deakzsombor.com

Cu prietenie, Deák Zsombor


Incze KrisztaIncze Kriszta

De opt ani practic lupte libere, sunt campioană naţională multiplă la categoria cadeţi. În 2011, am obţinut acest titlu de 3 ori, la categoria 60 kg. Individual. În 2012, la categoria 60-65 kg. am câştigat tot acest titlu de încă două ori. Atât în 2011, cât şi în 2012, m-am clasat pe locul nouă în categoria cadeţi.

Printre planurile mele de viitor figurează participarea la Campionatul Mondial din acest an, iar, pentru anii următori, câştigarea titlului de campioană naţională de mai multe ori, respectiv participarea la Campionatele Europene şi Mondiale, de unde aş dori să mă întorc cu medalii. Peste patru ani, aş dori să particip la Jocurile Olimpice. Aş folosi ajutorul primit pentru instruirea proprie, cursuri de limbă străină, respectiv pentru cumpărarea unui calculator portabil pentru a-mi putea păstra nivelul studiilor şcolare.

Mulţumesc pentru susţinere!


Kelemen KincsőKelemen Kincső

Numele meu este Kelemen Kincső, visul meu este să practic baschetul la nivel înalt, deoarece acesta a devenit o parte a vieţii mele. Am început să joc baschet de 6 ani, din 2012, şi joc şi acum cu aceeaşi bucurie şi satisfacţie cu care am început. Sunt membra clubului Bball6, unde am atins următoarele rezultate cu echipa: locul 2 pe ţară cu echipa U17 (2012), locul 4 pe ţară cu echipa U18, iar cu echipa din divizia B am devenit campioane naţionale. În această vară, am participat cu selecţionata U16 a României la Campionatele Europene, în categoria noastră de vârstă. Am avut aşteptări mai mari de la această participare, dar pot spune că a fost o experienţă interesantă. Banii adunaţi aşi folosi pentru perfectionarea carierei sportive, şi pentru achiziţionarea echipamente.

Mulţumesc pentru susţinere!


Descrierea acțiunii

Acțiune va avea trei protagoniști:

 • nominalizatul – talentul sportiv în beneficiul căruia are loc strângerea de fonduri;
 • biciclistul – care pedalează pentru susținerea unui anume nominalizat;
 • sponsorul – care susține nominalizatul numind unul sau mai mulți bicicliști, și, în funcție de etapele sau turele parcurse de aceștia, plătește suma rezultată fundației, sau, la alegere, sponsorizând evenimentul cu o sumă mai mare.

Biciclistul este în același timp și donator.

 • Bicicliștii ”pedalează” pe un parcurs predeterminat pentru a susține un anumit nominalizat. Startul acțiunii se va da pe 14 Septembrie 2012, la ora 17.00, din piaţa aflată între Parohia Romano Catolică Szent József şi Biserica Unitariană. Parcursul (turul) de aproape 8 km este compus din 10 etape, delimitate de puncte de control, unde se autentifică prin ștampilare numărul etapelor (tururilor) parcurse de biciclist. Biciclistul poate începe un nou tur numai după completarea turului precedent.
  Prevederile de siguranță a desfășurării evenimentului, precum și principiile de fair-play sunt descrise în Regulamentul Sportiv, al cărui conținut trebuie cunoscut de către fiecare biciclist.
 • Sponsorii plătesc pe etape sau tururi, specificând persoana biciclistului care pedalează pentru persoana pe care doresc să o sponsorizeze. (de exemplu, 3 lei/etapă, pe biciclistul XY, care pedalează pentru nominalizatul Z. La sfârșitul evenimentului, în funcție de numărul etapelor parcurse, sponsorul va plăti 3 lei x nr. etape în contul fundației). Cât mai multe etape/tururi parcurge biciclistul, cu atât mai mare va fi suma donată în beneficiul nominalizatului.

Valori plătibile standard:

 • Etapă: 1 leu - 3 lei - 5 lei
 • Tur: 10 lei

Se poate specifica și o altă sumă decât sumele standard.

Înscrieri: Atenție! Înscrierea este valabilă doar în cazul în care documentele necesare au fost completate și trimise fundației, respectiv dacă a fost achitată taxa de înscriere! În acest caz, numele bicicliștilor și al sponsorilor vor fi listate pe pagina de internet a fundației, sub numele candidatului susținut.

Bicicliști:

 • Formular de înscriere
 • Declarație
 • Plata taxei de înscriere de 30 lei

Sponsori:

 • Formular de înscriere
 • Formular sau contract de sponsorizare

Documentele completate pot fi transmise prin e-mail, sau predate personal la sediul fundației. Adresa de e-mail: , sediul: Sf. Gheorghe, Str. Bisericii nr. 1A.

Plăți/donații: Biciclișii sponsorizează nominalizații prin plata taxei de participare.

Sponsorii fac acest lucru ori prin plata unei sume în funcție de etape/tururi, ori prin sponsorizarea întregului eveniment. Pentru a putea efectua aceste plăți, sponsorul completează formularul în care specifică numele unui sau a mai multor bicicliști, persoana nominalizată, precum și valoarea standard sau liber aleasă plătibilă pe etapă/tur, sau încheie un contract de sponsorizare a evenimentului. Formularul reprezintă totodată și obligația de a efectua plata ulterior evenimentului, în numerar sau prin transfer bancar. În cazul mai multor bicicliști aleși se vor completa mai multe formulare, câte unul pentru fiecare biciclist.

Data limită pentru plata taxelor de înregistrare și sponsorizărilor este 7 Septembrie 2012. Data limită pentru plata donațiilor este 21 Septembrie 2012.

Datele necesare transferului bancar:
Háromszéki Közösségi Alapítvány /Fundaţia Comunitară Covasna
Adószám/Cod fiscal: 27674390
Bank/Banca: Banca Comerciala Romana, sucursala Sf. Gheorghe
Számlaszám/Nr. cont: RO97RNCB0124118922700001
Pe formular de plată se va specifica: “Contribuție HKA pentru _________________” (nominalizat)
Detaliile legate de donații sunt descrise în Regulamentul de sponsorizare.

Transferul donațiilor adunate prin acțiune nominalizaților

Fundația Comunitară Covasna va efectua un raport exact referitor la fondurile strânse, care va vi făcut public. Sumele donate vor fi transfera nominalizațior până la data de 29 Septembrie 2012, în conformitate cu condițiile specificate în Regulamentul de Sponsorizare.

Organizatorii le vor asigura bicicliștilor următoarele:

 • număr de montat pe bicicletă (trei cifre, cu hartă pe verso)
 • foaie de ștampilare
 • tricou cu logo-ul evenimentului
 • bandă reflectorizantă (în loc de vestă)
 • chip numărător de unică folosință

Premii: Organizatorii vor acorda premii în următoarele două categorii:

 • a. Cele mai multe tururi parcurse
  b. Dintre bicicliștii care parcurg peste cinci tururi, prin tragere la sorți

Premierea va avea loc la sfârșitul evenimentului.

Promovare: Fundația Comunitară Covasna va asigura o publicitate intensă atât evenimentului, cât și sponsorilor acestuia. În acest sens, va lega parteneriate media cu principalele organe de presă din regiune, și va folosi diferite metode de promovare: informații pe portaluri de internet și pe site-uri de socializare, interviuri radio, comunicate de presă, tricouri imprimate, materiale vizuale cu numele și logo-ul partenerilor și firmelor ce sponsorizează evenimentul, panou uriaș în centrul orașului, etc.

 

Organizatori:

 

Háromszéki Közösségi Alapítvány
Alinport Egyesulet

Parteneri media:

haromszek
slager radio
erdely ma
sepsi logo

 

mesagerul de covasna
sepsi radio
slager radio
observatorul de covasna

 


Sponsori:

 

transilvania tourist service
Multinr
salvia patika
hpress

 

gnome design
otp bank

 

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio