Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaÎn ultimii trei luni s-au strâns mai multi bani in fondul comunitar Ujjvárossy József, decât într-o jumătate de an, anul trecut!

Conform datelor statistice in perioada ianuarie-martie s-au strâns 28.335,53 lei după utilizarea cardurilor comunitare, cu 900 lei mai mulți, decât in perioada august-decembrie anul trecut. Diferența însa este si mai mare, datorita faptului, ca lipsesc datele magazinului Merkur din situația lunii martie. Contribuția din partea magazinului variază între 1.500 - 2.500 lei în general. Cea mai mare parte a contribuțiilor, peste 80%, sunt asigurate si in continuare de către magazinele Bertis.

Datorită creșterii continue a contribuțiilor, valoarea medie, după utilizarea cardurilor, a crescut de la 70 de bani la 1,20 lei! Adică, după fiecare utilizare a cardului, 1,20 de lei ajunge în fondul comunitar.

Cea mai mare parte a posesorilor de card comunitar, 54%, contribuie la fond cu un procent de sub 1% din valoarea cumpărăturii; totodată, şi categoria de contribuții între 1-2% este semnificativă, 35% din totalul de utilizatori. Există foarte puţini cumpărători (2 miimi în total), a căror contribuție la fondul comunitar depășește 10% din valoarea cumpărăturii. Suntem conștienți de faptul ca nu mărimea contribuției, ci intenția contează, şi suntem recunoscători ca va avem alături în dezvoltarea comunităţii noastre.

Utilizarea fondului colectat în perioada august-decembrie anul trecut este în curs de realizare. 5.000 de lei sunt alocați pentru asigurarea de seturi de jocuri logice grădinițelor, pentru dezvoltarea activității de ocrotire a talentelor din aceste instituții. Se pregătesc suporturile de biciclete, care vor fi montate pe parcursul lunii aprilie. Costul de confecționare totalizează 10.000 lei. Pentru acoperirea cheltuielilor cu cardurile comunitare s-au folosit 5.000 lei. Restul, în valoare de 8.461,86 lei va fi folosit pentru asigurarea de burse de învăţământ pentru doi copii talentați din județ, începând din următorul an şcolar. Utilizarea fondului, în valoare totală de 27.461,86 lei va fi comunicată în mass – media locală si va fi prezentată şi pe pagina fundaţiei www.hka.ro.

Fundația Comunitara Covasna în aproape de un an şi jumătate de funcționare a strâns din fonduri locale 84.650 lei, din care a reinvestit in comunitate 75.000 lei, a dezvoltat şi a derulat patru programe de finanțare (Fii activ pentru Covasna!, Sănătate şi prosperitate!, program de tineret FIKA, program Grădinița pentru dezvoltarea talentelor) si a susținut realizarea în total a 17 inițiative locale in județul Covasna. A implicat in activităţi de dezvoltare a comunităţii 11.500 localnici, 25 de voluntari si 16 firme locale.

Echipa HKA

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio