Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaConsiliul de conducere al fundației HKA, împreuna cu reprezentanții firmelor partenere în program de carduri comunitare a adus următoare decizie despre utilizarea sumelor strânse în fondul comunitar în perioada august-decembrie, anul trecut: aproape jumătate a fondului, 13.461,86 lei va fi folosit pentru ocrotirea talentelor. O parte a sumei, adică 5.000 lei va fi scos pentru licitație de proiecte pentru grădinițe. Grădinițele pot aplica pentru procurarea pachetelor de jocuri inteligente, utile în activitatea lor de dezvoltare a competenţelor şi abilitaților copiilor talentați.

Restul va fi folosit pentru burse si acoperirea cheltuielilor de participare în programe de dezvoltare a talentelor, pentru copiii şi tineri talentați din județ, cu posibilităţi financiare reduse.

36% a fondului în valoare de 10.000 lei va fi folosit pentru confecționarea şi montarea suporturilor pentru biciclete. Acestea vor fi amplasate în faţa magazinelor Bertis şi Merkur din orașul Sf. Gheorghe.

Având în vedere cheltuielile ridicate a programului de carduri comunitare (numai prețul de achiziționare a 8.500 de carduri comunitare a fost 6.815 lei), fundația a asigurat 4.000 de lei din valoarea fondului pentru acoperirea parțiala a cheltuielilor.

Concretizarea celor decise se vor realiza pe parcursul a doi luni, până luna mai.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio