Sănătate și prosperitate! - Fundația Comunitară CovasnaS-au finalizat proiectele finanțate in cadrul programului Sănătate şi prosperitate! ale fundației HKA, program lansat anul trecut în aprilie.

In cadrul programului cu un fond de 40.000 lei au fost finanțate șapte proiecte, în valoare totală de 30.000 lei. Proiectele au avut un buget total de 74.000 lei, şi s-au realizat intr-o proporție de 98% în perioada septembrie-decembrie anul trecut .

Sunt unele organizații, care au realizat mai multe, decât s-a propus inițial, iar în cazul a doi aplicații, s-a constatat deficiente in raportări, aşa dar verificările continuă.

Au avut loc 29 de prezentări, forumuri in cadrul programului, în tema de viață sănătos, s-a realizat cu succes o campanie de radio constând din emisiuni si spoturi legate de tema programului, a avut loc o tabăra de stil de viața sănătos, două expoziții, şase competiții si şase evenimente pe tot teritoriul județului, în oraşele Sf. Gheorghe, Covasna, Tg. Secuiesc si Baraolt. S-au implicat in program 33.154 de persoane, profesionali si prezentatori, participanți la evenimente, expoziții, tabără şi forumuri.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio