Tânăr activ în comunitate! - Fundația Comunitară CovasnaÎn programul de tineret FIKA lansat de către Fundația Comunitară Covasna în octombrie, anul trecut, tinerii voluntari strâng fonduri locale pentru finanțarea inițiativelor de tineret. S-a strâns pana acuma suma de 2.150 Ron din diferite acțiuni (vânzări felicitări poștale, planner-e, evenimente organizate la Tein şi finanțări individuale).

Conform celor exprimate, strângerea de fonduri pare să fie o sarcina grea pentru tineri, mai ales cele cu contactări directe. Însa succesele evenimentelor derulate le compensează pentru toate greutățile.

Strângerea de fonduri continua, aceasta se va termina la mijlocul lunii februarie. Tinerii solicita sprijinul comunităţii, pentru obținerea rezultatului dorit la sfârșit, şi anume: strângerea a 2.000 de euro. Partenerului in program, banca OTP, va dubla suma strânsa, aşadar tinerii vor putea decide in final asupra unui fond mărit in scopul finanțării inițiativelor.

In perioada următoare sunt planificate următoarele acţiuni: Carnaval de gheaţă, 21 ianuarie, Lumea basmelor, program pentru cei mici in cofetăria Aria, 28 ianuarie, respectiv in februarie, Expoziție şi licitare obiecte de artă în Tein, si un bal pentru pensionari in convictul liceului Székely Mikó.

La sediul fundației HKA din strada Bisericii încă se mai găsesc felicitări poştale si planner-e pentru anul 2012. Cu cumpărarea acestora se poate contribui la fondul de tineret.

Fundaţia Comunitară Covasna

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio