Card comunitar - goforcard - Fundația Comunitară CovasnaConform datelor statistice, sumele strânse in urma utilizării cardurilor comunitare aproape s-au dublat în luna decembrie faţă de noiembrie. Deținătorii primului loc în contribuții şi în continuare sunt magazinele Bertis, care asigură mai mult de 80% din valoarea totală a fondului. Totodată, se manifesta o continuă creştere a activității de card comunitar in cazul tuturor partenerilor de program. O noutate reprezintă faptul, că în decembrie banca OTP a contribuit cu 1.111 Ron la fondul comunitar, ca urmare a oferirii catre fundaţia HKA procentului de 0.05% din valoarea tranzacţiilor in urma cumpărăturilor cu carduri bancare efectuate la magazinele Bertis si Merkúr, respectiv la parteneri de program.

În consecinţa, in perioada august-decembrie s-a strâns in fondul comunitar valoarea totala de 27.390,08 Ron. Fundaţia va decide asupra utilizării fondului in luna februarie, pe baza propunerilor trimise de deţinători de card comunitar.

Propunerile vor fi categorizate şi afişate pe pagina de internet al fundației: www.hka.ro, şi se poate vota începând din 12 ianuarie. Numărul de voturi şi distribuția acestora pe propuneri vor conta in luarea de decizie a fundaţiei.

Fundaţia Comunitara Covasna

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio