Card comunitar - goforcard - Fundaţia Comunitară CovasnaFără îndoială, programul de carduri comunitare lansat de Fundația Comunitară Covasna se bucură de cel mai mare succes din ultimii ani in rândul comunității. La Odorheiu Secuiesc s-au înregistrat 3.000 de persoane pentru carduri comunitare, precum la Miercurea Ciuc sunt 1.300 de utilizatori în prezent.

Conform datelor sumarizate în perioada august-septembrie au fost utilizate carduri comunitare de 3.459 ori, în urma acestuia s-a cumulat in contul comunitar 2.674 lei. În medie, fiecare utilizare a cardului rezultă 0,75 lei în contul comunitar.

Fundația HKA a creat o listă de corespondenta cu utilizatorii cardului, pentru informare si contact permanent cu deținătorii de carduri. Sunt trecuți pe lista numai acele persoane, care menționează adresa de e-mail pe formularul de înregistrare. Astfel, 24% a utilizatorilor, 1.188 persoane sunt incluse pe lista de corespondenta.

In introducerea cardului comunitar s-au implicat 18 voluntari, care au asigurat in total 214 de ore de muncă cu informare si asistenţa de înregistrare pentru carduri comunitare.

Se lărgește rețea de parteneri în programul de card comunitar!

Începând de astăzi cardul comunitar se poate folosi şi în unitatea de fast food Big Mama, respectiv la restaurantul Libertis, aceste unitatea aparținând de firma Bertis. In primul caz detinaţorul de card comunitar beneficiază de 5% reducere, iar în cazul restaurantului, de 10% reducere la serviciile asigurate. Mai multe firme locale au exprimat intenția de afiliere la program. Astfel, în curând cardul comunitar poate fi folosit in Cofetăria Aria şi in farmaciile Salvia din orașul Sf. Gheorghe.

Cardul Comunitar este un card de fidelitate care pune accent pe dezvoltarea comunităţii locale.

Card Comunitar

Produs covăsnean / Firmă covăsneană

Marcă înregistrată

Investiții FCC în spațiul public ...

Investiții FCC

Fundatia HKA nu finanţează organizaţii sau instiţuţii afiliate cu membrii de board şi de conducere ...

Transparență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Programe FCC

hka logo© 2021 Fundația Comunitară Covasna
520014 Sf. Gheorghe str. Bisericii  1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webdesign, dezvoltare:
Digital Studio